Cautare

8866 de rezultate pentru "roman gheorghe" (6.44 secunde)
Eu cred ca cel mai important e faptul ca Gica Hagi a investit o parte din banii castigati din fotbal in tineri, pentru tineri, fiind fondatorul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi si al clubului Viitorul Constanta. ... Gheorghe Hagi (n.
Naiul sau este comparat cu al celebrului Gheorghe Zamfir. ... - Eu spun ca, in viata mea privata, ca artist, in primul rand sunt om, in al doilea rand cetatean roman si, in al treilea, ca m-am nascut intr-o familie de tigani. ... Cel mai celebru naist roman este Gheorghe Zamfir.
Dupa 1990 a fost director la Institutul Roman de Management, director si director adjunct al Centrului de Calcul si Statistica Sanitara, consilier temporar al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si expert al Comisiei Europene pentru informatizarea ocrotirii sanatatii in Romania.
Gheorghe Florea, care preda geografie si Gheorghe Nae, istorie. ... Vlad Tepes, judetul Calarasi) este un politician roman, membru al Parlamentului Romaniei in perioada 2004 - 2008. - De nationalitate roman.Casatorit si are doi copii. ... Acest articol despre un deputat roman este deocamdata un ciot.
Roman II (5) / Vl. ... Roman II, Dragu REZERVE: ... Roman I, Tircoveanu, Mateus ANTRENOR: ... Gheorghe Hagi Stadion: ... Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe), A2:
Lui Gheorghe Dontu, fostul presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Constanta si ex-viceprimar al urbei noastre, i s-a urcat democratia la cap. ... Domnule Gheorghe Dontu, nu va este dor de activitatea de dinainte? ... Gheorghe Dontu:
Partidul National Liberal filiala Constanta a luat act cu dezamagire de demisia lui Gheorghe Flutur din functia de vicepresedinte al PNL si considera gestul ministrului Agriculturii drept "unul lipsit de onoare si demnitate politica, cu atat mai mult cu cat domnia sa nu a fost strain de deciziile conducerii partidului".
El a adunat 11 voturi, in timp ce consilierul judetean Gheorghe Sorescu, cel sustinut de senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, a obtinut doar noua voturi.
Fost membru marcant al PD, fostul primar al municipiului Constanta, Gheorghe Mihaiesi se gandeste in ultima perioada sa revina in partidul care l-a consacrat.
Deputatul Gheorghe Dragomir:
Consilierul local liberal Ioan Solomon a declarat ieri ca stema municipiului Sfantu Gheorghe, votata saptamana trecuta de consiliul local, este ilegala si discriminatorie. Potrivit lui Solomon, stema municipiului Sfantu Gheorghe nu indeplineste prevederile legale deoarece nu sunt reflectate realitatile referitoare la convietuirea dintre maghiari si romani.
Partidul lui Gheorghe Ciuhandu, care de-a cerut instantelor judecatoresti schimbarea numelui din PN¥CD, in PPCD -, ramane la titulatura initiala, dupa ce acestea au respins inregistrarea acestei modificari.
Gheorghe Ciuhandu, liderul PPCD, fostul partid taranesc, a criticat oportunismul partidelor care au trecut cu multa usurinta de la doctrinele lor originare la mult mai ispititorul curent popular.
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
In baza acestor argumente, PRM si PSD au solicitat demiterea ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, pentru „gestionarea necorespunzatoare“ a problemelor din domeniu.
Firma SUCIDAVA, condusa de Gheorghe Sucitu si Ion Gelatu, a facut o sponsorizare de 50 de milioane de lei. ... Gheorghe Sucitu a reusit sa scoata alte citeva miliarde de lei dintr-o alta afacere cu o unitate economica de stat, Complexul Energetic Rovinari.
Andrei Gheorghe revine in difuzoare. Andrei Gheorghe va fi din nou la Pro FM, din 15 septembrie, intre orele 6:30 si 10:00, anunta postul de radio.
Tudor Gheorghe canta o manea. ... Pe Tudor Gheorghe iubitorii de folclor il stiu drept un interpret serios. ... Tudor Gheorghe umple salile la concertele sale, iar spectatorii au parte de un show complet.
Liderul PD Covasna, Gheorghe Baciu, considera ca se impune interventia presedintelui Traian Basescu pentru rezolvarea problemelor din Coalitie.
Dorintele din ce in ce mai "grandomanicoase" ale democratilor calca bataturile liberale, ultima "gaselnita" a celor dintai fiind declaratia de ieri a vicepresedintelui PD Gheorghe Barbu. Asadar, potrivit ministrului Muncii, Gheorghe Barbu, democratii isi doresc un partid puternic de centru dreapta, care sa obtina majoritatea voturilor romanilor.
google-analytics.com